Om oss

 

Just nu är vi ...

Fami-chan illustrationer av: Linda Lindberg @ linnzy.deviantart.com/gallery/

Historik & Vision

 

Japanspel inleddes 2011 som en hobbyverksamhet med import av japanska retrospel för försäljning via Tradera. Efter förfrågningar började vi köpa in Famicom-konsoler som vi moddade och sålde vidare. Senare började vi även med moddning av Super Famicom, Sega Saturn, Sega Mega Drive, med mera.

 

Vi har expanderat tack vare nära samarbete med kunder. Andra medarbetare har blivit inspirerade att hjälpa till.

Vi är fortfarande huvudsakligen ett enmansföretag så de flesta av oss jobbar alltså inte heltid med detta, men delvis tack vare det kan vi fortsätta hålla låga priser.

 

Att vi har många nöjda kunder kan man se på Facebook och våra Tradera-omdömen. Vårt mål är att fortsätta tillhandahålla roliga och billiga retrospel från Japan, och att vara de främsta på detta i Sverige.

Vad vi erbjuder

Vi är registrerade som företag och har F-skattsedel. Företaget är registrerat som enskild firma som "Fredrik Josefsson" (811202-xxxx) för den som vill kolla upp. Vi har sålt och moddat sedan hösten 2011. Genom konsumentköpslagen har du en trygghet när du handlar från företag med F-skattsedel, vilket inte alla våra konkurrenter har. Så se till att kolla upp det. Företagets adress är i Kävlinge, Skåne.

Vårt sortiment innehåller konsoler, spel och tillbehör. Du kan välja på att handla antingen via vår webbshop japanspelshop.se eller via vår Tradera-butik. I webbshoppen finns varor som ej kan köpas via Tradera, så som moddade konsoler och flashade spel med mera. Där kan man även göra förfrågningar. Läs mer under "kontakt".

Retro-TV spel är en svår branch för sakerna är gamla och det är ofta saker inte fungerar som man tänkt. Vi testar och dubbeltestar och försöker vara noga med kvalitet, service och garanti. För den som vill ha referenser kring våra arbeten har vi många återkommande kunder. Se även gärna våra omdömen på Tradera.

Vi accepterar betalning till bankgiro (ett tryggt alternativ som endast företag och organisationer kan skaffa) alternativt via Swish, Payson, banköverföring eller Paypal.

 

Mer går att läsa i artikeln ovan, publicerad hösten 2014.

© Japanspel 2011-2017. Vi innehar F-skattsedel.

Material på sidorna får ej återges utan tillstånd. Alla varumärken tillhör sina ägare.