Övriga tjänster

 

Övriga tjänster

Beställning sker via mail, läs mer under kontakt / faq..

 

Regionsfria SNES-spel

För 75 kr gör vi en NTSC-kassett regionsfri så att den kan spelas på SNES från alla regioner (PAL/NTSC). Spel med specialchip så som Mario RPG och Kirby 3 kan inte göras regionsfria men däremot kan vi för samma pris erbjuda att göra om ett spel helt till PAL istället om så önskas.

 

Byte av spelbatteri

Har sparfunktionen på ditt Zeldaspel, Pokémonspel eller annat spel slutat fungera? Skicka kasetten till oss så sätter vi in ett nytt batteri åt dig. För byte på NES-, SNES-, MD-, N64-, Game Boy-, GBC- eller GBA-spel är priset 75 kr styck. För FC-spel kostar det 100 kr då de är krångligare att öppna. Förrutom själva tjänsten så inkluderas ett nytt batteri samt testning av spelet (under rimligt lång tid) i priset.

 

Service på dina konsoler och tillbehör

Felsökning kan vara tidskrävande, så hör med oss vad ni behöver hjälp med.

Grundpriset för undersökning är 150 kr vilket betalas oavsett om vi kan laga det eller inte.

Minimipriset för lagning är 300 kr (detta inkluderar undersökningsavgift).

Kostnad för komponenter kan tillkomma.

Vi kan även byta laser, byta internt batteri, sätt in eller byta LED, modifiera handkontroller/stickor, installera ditt moddchip, backlightkit, RROD eller fixa andra vanligt förekommande fel.

 

Betalning

Betalning sker när det är klart, till vårt bankkonto, bankgiro eller swish.

Paypal eller Payson kostar 3% extra p.g.a. deras avgifter.

 

 

 

Notera: Vid beställning av en tjänst såsom moddning, antingen separat eller i samband med en produkt, är din beställning bindade om vi har börjat utföra tjänsten. Behöver du ångra din beställning kan det utgå en extra kostnad som motsvarar våra utgifter såsom lön och materialkostnad.

 

Retur-frakt tillkommer alltid och är oftast 10 kr för GameBoy-kassetter, 15 kr för Megadrive-, Famicom- och SNES-kassetter, 27 kr för NES-kassetter, enligt postens prislista. Kan samfraktas för lägre fraktkostnad.

 

© Japanspel 2011-2017. Vi innehar F-skattsedel.

Material på sidorna får ej återges utan tillstånd. Alla varumärken tillhör sina ägare.